+351.268.469.153 info@montedoperal.com

Zoek de rust, hoor de stilte ….

U rijdt bij aankomst op Monte do Peral de poort door en het weidse landschap ligt aan uw voeten. Het typische landschap van de Alentejo. U ervaart direct de rust en hoort de stilte.  Aan het eind van de oprijlaan ziet u de Monte liggen. Marianne van der Poel en Jos Dams heten u van harte welkom. Monte do Peral is de ultieme plek om weer helemaal tot rust te komen en de batterijen weer op te laden. Geniet van uw ruime kamer, wandel rond op het landgoed, lees een boek uit de bibliotheek op uw privé-veranda of neem een duik in het zwembad met jacuzzi. Aanschouw de ondergaande zon achter de steeneiken over het landschap van de Alentejo. Het kleurenpalet van vol rood tot zacht geel is adembenemend.  Waan u  in  de film ‘Out of Africa’.  En is eenmaal de zon onder, dan komt naarmate het donkerder wordt de sterrenhemel in al zijn glorie tevoorschijn. Deze regio in de Alentejo staat er bekend om.

… en ervaar

Monte do Peral is ook de ideale thuisbasis voor een verkenningstocht door de Alentejo. Mooie geasfalteerde landweggetjes voeren u naar de bekende witte steden Évora, Estremoz of Elvas. Of naar een van de vele adega’s (wijnboerderijen), die in deze regio liggen.

de cultuur

Vanaf ons landgoed kunt u het middeleeuwse kasteeldorp Monsaraz zien liggen. Zeker een bezoek waard met zijn kleine steegjes, leuk winkeltjes en goede restaurants. De sterrenwacht en het strand trekken vele bezoekers.

Kijk ook altijd even onder ‘Promoties’ voor de aanbiedingen.

Onder ‘Activiteiten‘ vindt u de diverse mogelijkheden, die op en vanuit onze monte zijn te ondernemen.

Onder ‘Contact‘ vindt u naast een contactformulier, onze contactgegevens en het RNET nummer ook onze privacy policy.

Of maak direct een reservering via een van de buttons hieronder.

  , vertel het je vrienden of ga naar

www.livroreclamacoes.pt/inicio/elogio-sugestao

, vertel het ons of ga naar

www.livroreclamacoes.pt/inicio/reclamacao