+351.268.469.153 info@montedoperal.com

Kamers

Monte do Peral is een recent gebouwde `casa do campo´ in Alentejaanse stijl, met het comfort van heden. De Alentejo is een bekende wijnstreek. Op de kamer staat een fles wijn om u welkom te heten.

Er zijn in totaal 11 kamers, waarvan 1 appartement met kitchenette en twee slaapkamers met badkamers, 5 ruime normale kamers, 2 junior suites en 2 ruime suites.

Alle kamers beschikken over een privé-veranda, een ruime badkamer, voorzien van een koelkastje, waterkoker en föhn. De kamers zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling (geotermia). De Monte heeft gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes en in alle kamers. De kamers hebben allen een eigen karakter overeenkomstig hun namen: Bali, Lombok, Peru, Tibet, Erasmus, Spinoza, Saramago, Camôes, Mondriaan, Kandinsky en Corneille.

 

Faciliteiten

Ontbijt: het ontbijtbuffet bestaat uit verschillende soorten, deels zelfgebakken brood, croissants, zelfgemaakte marmelades, verschillende soorten kaas, vleeswaren, vers fruit, yoghurt, jus d´orange, koffie, thee etc

Barbecue: gasten kunnen gebruik maken van de barbecue met grillplaat. Borden en bestek zijn aanwezig

Bilbiotheek: in de bilbiotheek vindt u een ruim assortiment boeken in verschillende talen. Er liggen tijdschriften. Er zijn gezelschapsspelen. En u vindt er informatie over de streek.

Zwembad: het zwembad beschikt over een jacuzzi en een apart gedeelte voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Er zijn verschillende loungeplekken. Op de kamers liggen badlakens.

WIFI: alle kamers evenals de bibliotheek en de ontbijtruimte beschikken over WiFi (gratis)